Lost Planet 3 - FULL - Torrent İndir - PC


Lost Planet 3

ISO

[FLT]

16.3 GB

Lost Planet serisine kişiliğini veren zorlu ve öngörülemeyen şartlar, her zamankinden daha sert bir şekilde geri geliyor. Lost Planet 3 ile geleceği önceden gören gezegen ve E.D.N. III kolonisinin geçmişi hakkında yeni gerçekler ortaya çıkmakta.

Lost Planet 3, E.D.N. III'te zorlu ve kârlı bir kontratı yerine getirmek adına Dünya'yı terk eden bir rig pilotu olan Jim Peyton'ı oyuncularla tanıştırıyor. Venüs'ü kolonizasyona hazır hale getiren Neo-Venus Construction (NEVEC) için çalışan Jim Coronis üssündeki dost birliklere katılır ve daha önce ayak basılmamış toprakları incelemeye ve gezegenin enerji kaynağından, Termal Enerji'den örnekler almaya başlar.

Var olan Termal Enerji rezervleri tükenmeye başlayan NEVEC'in kaderi Coronis görevinde doğal enerji kaynağının keşfedilmesine bağlıdır. Bunun büyük getirileri olacağını ve onun için erken eve dönüş anlamına geleceğini düşünen Jim, zorlu çevre şartlarını ve tehlikeli Akrid'i göze alarak yola koyulur.

Evden uzaktaki bir ev rolü gören ve Jim'i saha görevlerinde destekleyecek çeşitli envantere sahip hizmet rig'i Jim'i güvende tutmakta ve kontratın yerine getirilmesi için hayati bir önem taşımanın dışında sürekli değişim gösteren iklime karşı da koruma sağlamakta.

Çeşitli multiplayer modları ve bütünlüklü tek kişilik tecrübesi ile Lost Planet 3, Lost Planet evreninin daha derinlerine inmekte, E.D.N. III'ün eşsiz ve dinamik çevresindeki gizli gerçekleri ortaya çıkarmakta.





Minimum sitem gereksimleri :
İşletim sistemi: XP / Windows 7 / Windows 8
İşlemci: Çift çekirdekli işlemci 2.5 GHz
RAM: 3 GB RAM
HDD: 16 GB
Video: NVIDIA GeForce GTX 460 veya daha iyi


0 yorum:

Yorum Gönder

 
KÜNYE OYUN © 2010 | Designed by Trucks, in collaboration with MW3, Broadway Tickets, and Distubed Tour