Saints Row IV - [BLACKBOX] - FULL - Torrent İndir - PC


Saints Row IV

[BLACKBOX]

Saints Row IV'in blackbox sürümünün Dosya biçimini RAR'dan ISO'ya çevirdik. İçindeki tüm şifreleri kaldırdık ve kolay kurulum sağladık. Dosya upload eden kişi benim. Her türlü sorun hakkında bana danışabilirsiniz. Bu oyunu bu şekilde hiç bir sitede bulamazsınız. Sadece F3Torrent.net' de.

ISO

5.31 GB

Bu çılgın açık dünya oyununda Amerikan Başkanı, süper güçlerini ve tuhaf silahlarını kullanarak Dünya'yı uzaylı lideri Zinyak'tan korumak zorunda.

Bütün kuralları değiştiren oyun için ihtişamlı bir son! Tha Saints, işe bir harabeden başlayıp Beyaz Saray'a kadar yükseldi – ama Dünya istila altında ve onu Overlord Zinyak'tan ve onun uzaylı imparatorluğundan kurtarmak size düşüyor. Eski ve yeni dostlarınızı, süper güçlerinizi ve tuhaf silahlarınızı yanınıza alarak bu çılgın açık dünya oyununda dünyayı kurtarmalısınız!

Öne çıkan özellikler:

(Ateşli) Amerikan Rüyası: Ülkeleri, mekanı ve zamanı kapsayan hikâyede Amerikan Başkanı olarak oynayın. Saints Row: The Third doğru şeyi yapıyordu ve Saints Row IV de Saints Row: The Third'ün yaptığını devam ettiriyor. Hazır değilsiniz!

Lider Süper Kahraman: Binaların üstünden atlayın. Düşmanlarınızı zihin gücünüzle öldürün. Tankları ezin. Bunlar dünya dışından gelen ve Dünya'yı yok etme amacındaki kötülüğü alt etmek için kullanabileceğiniz en sıradan güçlerden sadece bazıları.

Uzaydan gelen oyuncaklar: Çok sayıdaki dünya dışı araç ve silah kullanın... Bilim adına!

Silahlarınızı özelleştirin, şenliği özelleştirin: Karakterinizini özelleştirdiniz. Giysilerinizi özelleştirdiniz. Ve şimdi de yeni silah özelleştirme sistemiyle görünüşünüzü tamamlayabilirsiniz. Geleneksel silahları herkesin hayran kalacağı egzotik parçalara dönüştürün.

Dinamik ikili: Kesintisiz girip çıkılabilen co-op, bir Saints Row klasiği, artık daha da gelişmiş durumda. Süper güçlere sahip acımasız bir Başkan'dan daha iyi bir şey varsa o da iki Başkan'dır.








1-İnen ISO dosyasını DAEMON Tools ile kalıp dosyası olarak yerleştirin.

2-Setup.exe şektindeki uygulamayı kurun.

3-Crack yoktur. Crack otomatik olarak yapılmaktadır. Siz uğraşmazsınız.

4-Masaüstünde ki oyunun simgesine tıklayın. Oyundasınız. İyi oyunlar...

Minimum Sistem Gereksinimleri :

İşletim Sistemi: Windows Vista SP2 32bit veya 64bit

İşlemci: AMD Phenom II X4, Intel Core i5 ya da Dual Core 3GHz+

Ekran Kartı Belleği: 1 GB

Bellek: 4 GB

DirectX Sürümü: 11

Önerilen Sistem Gereksinimleri :
İşletim Sistemi: Windows Vista SP2, Windows 7, Windows 8

İşlemci: AMD Phenom 9850 2.5 GHz ya da Intel Core 2 Quad Q9300 2.5 GHz

Ekran Kartı: Radeon HD 5850 1GB, GeForce GTX 260 GTS 1GB ya da daha iyisi

Ekran Kartı Belleği: 1 GB ya da daha iyisi

Bellek: 4 GB

DirectX Sürümü: 11


0 yorum:

Yorum Gönder

 
KÜNYE OYUN © 2010 | Designed by Trucks, in collaboration with MW3, Broadway Tickets, and Distubed Tour